katravel
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 9-17, Subota 9-13 / Adresa poslovnice: Gundulićeva 3, Karlovac / Tel: + 385 47 495 495 / Fax: + 385 47 495 497 / Email: info@katravel.hr
Garantirani polasci

O nama

Dobro došli na službene stranice turističke agencije KA TRAVEL d.o.o.!

Ka Travel d.o.o. turistička je agencija osnovana s ciljem pružanja turističkih usluga svim našim klijentima i poslovnim partnerima. Kao član Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) ponosimo se radom u skladu sa striktnim pravilima struke i etike.

Na našim ćete stranicama pronaći bogatu ponudu već gotovih turističkih aranžmana. Ukoliko među njima ne nađete ništa što Vam odgovara, ukoliko imate posebne zahtjeve ili želje potruditi ćemo se organizirati putovanje u skladu s njima. Temeljem dugogodišnjeg iskustva u radu s individualcima i grupama u mogućnosti smo ponuditi kvalitetnu uslugu planiranja grupnog ili individualnog putovanja, poslovnih, incentive i team-building programa, ali i posebnih tematskih putovanja za ljubitelje povijesti, prirodnih ljepota, gastronomije i inoga.

Isto tako, kao jedina receptivna agencija na području Karlovca i okolice i kao zaljubljenici u ono što Karlovac i njegova okolica nude pružiti ćemo Vam vrhunsko iskustvo otkrivanja tajni ovog područja.

Ono što nam je posebno važno je spremnost na prihvaćanje prijedloga, savjeta, sugestija pa i kritika od strane Vas, naših klijenata. Stoga, obratite nam se s punim povjerenjem! Vaš Ka travel!