Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Tajland, 7 dana zrakoplovom

Datum ispisa: 22.10.2019

Datum putovanja: 25.10.-31.10.

Polazak: Zagreb
Trajanje: 7 dana / 4 noćenja
Smještaj: hotel 3* / 4*
Usluga: noćenje s doručkom
Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu

1. dan: ZAGREB – DOHA
Sastanak u Zračnoj luci Zagreb u 7:30. Prijava za let, u 9:45 polijetanje zrakoplova iz Zagreba za Dohu na lijiji QR 216 (Qatar Airlines). U 16:15 dolazak u Dohu. U 20:05 nastavak leta za Bangkok na liniji QR 830.

2. dan: BANGKOK
U 7:05 dolazak u Bangkok. Transfer do grada i cjelodnevni razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnim pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho – hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Slijedi posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Smještaj u hotel. Odmor. U večernjim satima predlažemo odlazak na večeru uz krstarenje rijekom Chao Praya, uz doplatu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan.: BANGKOK – DAMNOEN SADUAK – KANCHANABURI
Rani doručak u hotelu. U 7:00 odlazak na cjelodnevni izlet do svjetski poznate ploveće tržnice Damnoen Saduak, udaljene 100-tinjak km jugozapadno od Bangkoka. Ova je tržnica jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija Tajlanda gdje možete doživjeti fascinantan način života lokalnog stanovništva. Trgovci, često žene u tradicionalnim poljoprivrednim plavim košuljama i slamnatim šeširima, prodaju svoju robu (svježe povrće i voće, hranu…) izravno s tipičnih drvenih čamaca (sampan). Ručak u lokalnom restoranu. Put dalje vodi prema sat i pol vožnje udaljenom Kanchanaburiju, u čijoj se blizini nalazi poznati Most na rijeci Kwai, sagrađen tijekom Drugog svjetskog rata od strane ratnih zarobljenika i prisilno unovačenih azijskih radnika. Most je trebao biti dio pruge koja bi spajala Tajland i Burmu, s ciljem snabdijevanja japanskih okupatora koji su planirali napad na Indiju. U poslijepodnevnim satima odlazak na jahanje slonova u trajanju od 30 minuta u kamp Taweechai. Povratak u hotel U Bangkoku. Noćenje.

4. dan: BANGKOK – PHUKET
Rani doručak u hotelu. Prijevoz do zračne luke u 6:30. Let za Phuket u 10:00 na liniji PG 275. Dolazak na Phuket u 11:30. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

5. dan: PHUKET
Boravak u hotelu na bazi noćenja s doručkom. Predlažemo izlet Phi Phi Island ili James Bond Island. Noćenje.

6. dan: PHUKET – DOHA
Doručaku hotelu. U 16:00 transfer u zračnu luku u 16:00. Let za Dohu u 19:40 na liniji QR 841. Dolazak u Dohu u 23:00.

7. dan: DOHA – ZAGREB
Nastavak leta za Zagreb u 2:00. Dolazak u Zagreb u 6:15. Kraj programa.

datum putovanja first / last minute cijena redovna cijena doplata za 1/1 sobu status
25.10. – 31.10. 9.190 kn 9.690 kn 750 kn garantirano


*U cijenu uključene pristojbe zrakoplovnih luka.

Doplata za napojnice za lokalne vozače i vodiče: 40 eur
Uz plaćanje na licu mjesta

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema programu, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelima 4* u Bangkoku na osnovi 2 noćenja s doručkom i na Phuketu na osnovi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sombama, transfer zračna luka – hoteli i natrag, razgled Bangkoka 2. dan s uključenim ulaznicama, cjelodnevni izlet Damonen Saduak i Kanchanaburi 3. dan s uključenim ručkom, voditelja putovanja, osiguranje jamčevine, pripremu i organizaciju putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i usluge, troškove koji nisu predviđeni programom, napojnice za lokalne vozače i vodiče, vizu za Tajland, troškove osobne prirode, piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd., putno osiguranje.

Prilikom rezervacije preporučujemo uplatiti putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja. 

Granične i vizne formalnosti: za državljane Republike Hrvatske za putovanje u Tajland viza je potrebna. Agencija Ka Travel posrduje u ishodovanju vize za svoje klijente. Viza se ishodi u Počasnom generalnom konzulatu Kraljevine Tajland u Zagrebu www.thaiconsulate.hr Cijena vize je 35 eur, a plaća se iključivo u eurima u Konzulatu u Zagrebu.
Potrebni dokumenti:
ispunjen i potpisan obrazac za izdavanje vize
putovnica (mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja)
kopija prve stranice putovnice
kopija avionske karte
slika kao za putovnicu

NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prijevoz prtljage u međunarodnom zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna zrakoplovna kompanija. Ručna prtljaga podložna je pregledu. Ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov. U slučaju promjene reda letenja (vremena, zračne luke) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja. Zadržavamo pravo izmjene programa u slučaju promjene rezervacije termina nekog praznika. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Cijene fakultativne ponude i ulaznica mogu biti podložne promjeni. Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. O zdravstvenim preporukama putovanja u inozemstvo možete pronaći na stranicama: www.who.int i www.hzjz.hr. O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje možete se informirati na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 15
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 7 dana prije početka putovanja.
Završno pismo šaljemo 3 dana prije prije početka putovanja.

NAČINI PLAĆANJA
*Prilikom sklapanja ugovora potrebno je uplatiti 30% cijene putovanja, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije početka putovanja.
*Plaćanje se može izvršiti jednokratno gotovinom, uplatom na žiro račun ili jednokratno karticama Mastercard, Maestro, MB Card, Visa, American Expres, Diners Club.
*Mogućnosti obročnog plaćanja na rate:
American Express karticom do 6 rata
Diners Club karticom do 12 rata
PBZ Maestro i Visa karticama do 9 rata
karticom Karlovačke banke do 12 rata
Maestro karticom Erste banke do 6 rata

Objavljene informacije smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, bez jamstva potpune točnosti i cjelovitosti u svako vrijeme. Agencija, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Odgovorni organizator: Ka Travel d.o.o., Bogoslava Šuleka 27, 47 000 Karlovac
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Putnik može raskinuti Ugovor o putovanju u bilo kojem trenutku prije početka putovanja uz plaćanje primjerene naknade za raskid Ugovora, a prema Uputama i općim uvjetima putovanja odgovornog organizatora.

Svojim potpisom na Ugovor o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima. Molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Nazovite nas

Turistička agencija – s Vama od 2010.

+ 385 47 495 495

Lokacija ureda

Gundulićeva 3, Karlovac

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 9-17, Subota 9-13

Email

info@katravel.hr

KA TRAVEL d.o.o, turistička agencija, Bogoslava Šuleka 27, Karlovac / MB 2601010 / OIB 60912428480 / ID: HR-AB-47-020046686 / Reg. sud: Trgovački sud u Karlovcu
Registrirano pod brojem Tt-10/10-2 / MBS: 020046686 / Temeljni kapital 20.000 kn uplaćen u cijelosti / Uprava društva: Marijana Buneta, direktor / Voditelj poslova – Marijana Buneta
Računi: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka, IBAN: HR4824020061100568342 / Privredna Banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb, IBAN: HR6023400091110491621
Pojedinosti o nadležnom tijelu čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost putničke agencije: Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb