Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Nova godina Rovinj, 3 dana autobusom

Datum ispisa: 25.11.2020

Datum putovanja: 31.12.2020. – 02.01.2021.

Polazak: Zagreb – moguć polazak iz Karlovca
Trajanje: 3 dana / 2 noćenja
Smještaj: Rovinj, hotel Eden 4*
Usluga: polupansion

1.dan: ZAGREB – KARLOVAC – FUŽINE DOČEK NOVE GODINE U PODNE – ROVINJ
SRETNA NOVA GODINA!!!
Polazak u 9:00 s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Moguć polazak putnika iz Karlovca s BP Petrol na Ilovcu u 9:45. Vožnja prema Fužinama gdje nas čeka jedan neuobičajni doček nove godine.  Od 2000. godine u Fužinama, slikovitom mjestu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček nove, odnosno ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. Nakon dočeka kreće sobodno vrijeme I nastavak Putovanja prema Rovinju gdje se po dolasku smještamo u hotel Eden. Priprema za novogodišnju svečenu večeru uz živu muziku I šampanjac. SRETNA NOVA GODINA! Noćenje

2. dan: ROVINJ – izlet Poreč, vinska proba, Motovun – ROVINJ
Kasni doručak. Predlažemo fakultativni izlet ili slobodan dan u Rovinju. Za sve koji se odluče za izlet očekuje posjet istarskim draguljima Poreču I Motovunu, koji su posebno atraktivni u blagdanskom ruhu. Vozimo se prema Poreču. Po dolasku šetnja Dekumanovom ulicom do najpoznatijeg spomenika, zaštićenog UNESCO-m, Eufrazijeve bazilike. Moguć posjet uz doplatu. Slobodno vrijeme. U nastavku posjet jednom od renomiranih istrarskih vinara gdje ćemo još jednom nazdraviti Novoj 2021-voj. Slijedi  dolazak u Motovun – po mnogima jedan od najljepših i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u Istri, a i šire. Na 277 m n.v. prostire se jedan od najljepših vidikovaca s pogledom na najveće istarsko nalazište tartufa  – Motovunsku šumu. Šetrnja gradom uz posjet napoznatijim znamenitostima: crkvi Sv. Stjepana, lapidariju, gradskim vratima, zidinama ( uz doplatu). Za potpuni doživljaj slijedi  degustacija proizvoda od tartufa. Povratak u Rovinj. Večera u hotelu. Noćenje.

3. dan: ROVINJ – PULA – ZAGREB  
Nakon doručka odjava iz hotela. Vrijeme je da doživimo blagdanski duh Rovinja.  Krećemo prema “istarskoj Veneciji” u kojoj nas čeka predivna crkva sv. Eufemije na kraju “ulice umjetnika” – Grizije. Batane, bitinade, tipična venecijanska arhitektura …samo su dio doživljaja predivnog Rovinja. Slobodno vrijeme za šetnju i ručak.  Polazak prema antičkoj Puli.
Šetnju započinjemo obilaskom jedne od najočuvanijih rimskih arena u svijetu, sagrađena u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. U rimsko je doba služio za održavanje krvavih borbi gladijatora, dok danas služi prvenstveno kao pozornica za razne kulturne događaje, dok se u prostorijama ispod same Arene nalazi muzej u kojem se mogu vidjeti eksponati iz antičkog doba… Ulazak u amfiteatar je moguć u slobodno vrijeme.  U nastavku obilazak gradskih vrata I zidina, slavoluk Sergijevaca i Augustov hram. Slobodno vrijeme. Povratak prema Karlovcu i Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima.

datum putovanja first / last minute cijena redovna cijena doplata za 1/1 sobu status
31.12. – 02.01. 1.290 kn 850 kn garantirano


*Obavezna doplata za boravišnu pristojbu i osiguranje:
30 kn
Točna obavijest u završnom pismu.

Doplata za odabir sjedala u autobusu:
*sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
*sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
*sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
*bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
*doplata za prazno sjedalo je na upit
Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz  turističkim autobusom prema programu,voditelja putovanja tijekom putovanja, sve razglede prema programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu EDEN**** u Rovinju, piće dobrodošlice, DOČEK NOVE GODINE 31.12. – živa glazba, čaša pjenušca po osobi, svečana večera, večera 1.1.2021., korištenje Wellnes i Spa Zone, 20% popusta na sve tretmane u wellnessu hotela, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, a nisu navedene pod cijena uključuje, dodatne sadržaje i usluge, troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode, piće, dodatni obroci, telefon, boravišnu pristojbu, karte za javni gradski prijevoz itd., putno osiguranje.

Fakultativne doplate:
*izlet Poreč, vinska proba i Motovun:
– odrasla osoba: 230 kn
– dijete: 100 kn
Uključuje prijevoz, vođenje, vinska proba I degustacija proizvoda od tartufa. Uz minimalno 20 prijavljenih putnika.
Informativne cijene ulaznica:
*Eufrazijeva bazilika: 40 kn
*Motovunske zidine: 20 kn

Prilikom rezervacije preporučujemo uplatiti putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja. 

Popusti:
*dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe: 150 kn
*odrasla osoba na pomoćnom ležaju: 70 kn

NAPOMENE:
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Cijene fakultativne ponude i ulaznica mogu biti podložne promjeni. Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata. O zdravstvenim preporukama putovanja možete pronaći na stranicama: www.who.int i www.hzjz.hr.
Kakve su epidemiološke mjere poduzete vezano za autobusna putovanja?
Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. Putnici koji su uplatili jednokrevetnu sobu će imati prazno sjedalo na raspolaganju, u slučaju trokrevetne sobe osigurava se također jedno prazno sjedalo U slučaju potrebe za dodatnom izolacijom putnici se mogu smjestiti na zadnja sjedala u zadnja 2 reda koja neće biti u prodaji.
Rezervacija BEZ finacijskih rizika – COVID 19!
Za sve Vaše nove rezervacije za putovanja u organizaciji Mondo travela moguća je besplatna promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanje u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID -19 pandemijom. Vrijede slijedeća pravila: – Ukoliko je došlo do promjena u regulaciji prelaska granice u zemlju u koju putujete, uvođenjem samoizolacije ili obaveznih testiranja putovanje se može zamijeniti ili otkazati unutar 3 dana od datuma polaska. – Ukoliko nisu nastupile promjene putovanje, destinacija i termin se također mogu zamijeniti bez naknade ali do 30 dana prije putovanja. U slučaju da putovanje ne bude moguće realizirati zbog objektivnih okolnosti, vraćamo novac u potpunosti. Za sve ostale okolnosti vrijede Opći uvjeti putovanja agencije Mondo travel.
Ako za putovanje piše da je garantirano, ide li se bez obzira na COVID situaciju?
Pojedini polazak se garantira kada to putovanje uplati određen broj putnika. Ukoliko postoje opravdani razlozi tj nepovoljna epidemiološka situacija na destinaciji putovanje se može odgoditi tj. prebaciti na drugi datum a putnicima se vraća kompletan iznos ukoliko im alternativni datum polaska ne odgovara.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 25
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 7 dana prije početka putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

NAČINI PLAĆANJA
*Prilikom sklapanja ugovora potrebno je uplatiti 30% cijene putovanja, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije početka putovanja.
*Plaćanje se može izvršiti jednokratno gotovinom, uplatom na žiro račun ili jednokratno karticama Mastercard, Maestro, MB Card, Visa, Visa Premium, Diners Club.
*Mogućnosti obročnog plaćanja na rate:
Visa Premium karticom do 6 rata
Diners Club karticom do 12 rata
PBZ Maestro i Visa karticama do 9 rata
karticom Karlovačke banke do 12 rata
Maestro karticom Erste banke do 6 rata
kartice Maestro, Visa i Mastercard Zagrebačke banke do 12 rata

Objavljene informacije smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, bez jamstva potpune točnosti i cjelovitosti u svako vrijeme. Agencija, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Odgovorni organizator: Mondo travel d.o.o., Teslina 14, 10 000 Zagreb, ID - kod HR-AB-01-080093516.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Putnik može raskinuti Ugovor o putovanju u bilo kojem trenutku prije početka putovanja uz plaćanje primjerene naknade za raskid Ugovora, a prema Uputama i općim uvjetima putovanja odgovornog organizatora.

Svojim potpisom na Ugovor o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima. Molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Foto: pexels.com

Nazovite nas

Turistička agencija – s Vama od 2010.

+ 385 47 495 495

Lokacija ureda

Gundulićeva 3, Karlovac

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 9-16, Subota 9-12

Email

info@katravel.hr

KA TRAVEL d.o.o, turistička agencija, Bogoslava Šuleka 27, Karlovac / MB 2601010 / OIB 60912428480 / ID: HR-AB-47-020046686 / Reg. sud: Trgovački sud u Karlovcu
Registrirano pod brojem Tt-10/10-2 / MBS: 020046686 / Temeljni kapital 20.000 kn uplaćen u cijelosti / Uprava društva: Marijana Buneta, direktor / Voditelj poslova – Marijana Buneta
Računi: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51 000 Rijeka, IBAN: HR4824020061100568342 / Privredna Banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10 000 Zagreb, IBAN: HR6023400091110491621 / Zagrebačka banka d.d., Trg B. J. Jelačića 10, 10 000 Zagreb IBAN: HR 9323600001102857365
Pojedinosti o nadležnom tijelu čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost putničke agencije: Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb