Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Budva: ponovno na maturalac, bez profesora, 4 dana

Datum ispisa: 06.07.2020

Državna matura, upisi, brige svakog srednjoškolca. Stvarno uzbudljivo ljeto. Iza ugla već čekaju novi izazovi. Pred Vama je prava prilika za stvaranje savršenih uspomena s frendovima iz Srednje. S njima ste dijelili tvrde školske klupe, podijelite i posljednji provod.
More, plaža, zabava ili jednostavno Budva.

Datum putovanja: 21.08.-24.08.

Polazak: Karlovac
Trajanje: 4 dana / 3 noćenja
Smještaj: hotel BIP 2*
Usluga: polupansion

1. dan: KARLOVAC – HERCEG NOVI – BUDVA
Polazak iz Karlovca u 1:00 sat. Vožnja prema Crnoj Gori uz usputna zaustavljanja putem radi odmora. Oko podneva dolazak u Herceg Novi. Šetnja rodnim gradom sv. Leopolda Mandića i kraće slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema Budvi. Odlazak u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za kupanje. Večera u hotelu. Večernja zabava. Noćenje.

2. dan: BUDVA
Doručak u hotelu. Slobodan dan za kupanje i zabavu. Predlažemo odlazak brodićem o poznate plaže Jaz koja je 2015. bila proglašena najljepšom europskom plažom. Večera u hotelu. Večernja zabava. Noćenje.

3.dan: BUDVA – izlet Skadarsko jezero – BUDVA
Doručak u hotelu. Predlažemo uz doplatu, odlazak na izlet do Skadarskog jezera. Vožnja autobusom do Rijeke Crnojević (staro ribarsko selo). Ukrcavanje na brod i plovidba jezerom do Virpazara uz pauzu za kupanje na jezeru. Povratak u Budvu u poslijepodnevnim satima. Slobodno poslijepodne za kupanje. Večera u hotelu. Večernja zabava. Noćenje.

4.dan: BUDVA – BOKOKOTORSKI ZALJEV – KARLOVAC
Doručak u hotelu. Vožnja prema Bokokotorskom zaljevu, koji se još naziva i Zaljev hrvatskih svetaca, i jedan je od najljepših zaljeva svijeta. Razgled Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Kraće slobodno vrijeme. Povrata prema Hrvatskoj i dolazak u karlovac u kasni večernjim satima.

datum putovanja first / last minute cijena redovna cijena doplata za 1/1 sobu status
21.08 – 24.08. 1.490 kn redovna cijena


CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom prema programu, voditelja putovanja, smještaj u višekrevetnim sobama u hotelu, BIP 2* u Budvi na osnovi 3 polupansiona (večera i doručak), izlet u Bokokotorski zaljev, razgled Kotora u pratnji mjesnih vodiča, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, putno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, troškove organizacije i prodaje, policu jamčevine i osiguranja od odgovornosti

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode, piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.

Fakultativne doplate i informativne cijene ulaznica:
*izlet na Skadarsko jezero: 20 eur
Plaćanje na licu mjesta voditelju putovanja. Minimalno 20 prijavljenih putnika.

Prilikom rezervacije preporučujemo osiguranje od rizika otkaza putovanja. 

Granične i vizne formalnosti: za državljane Republike Hrvatske za putovanje u Crnu Goru nema posebnih graničnih niti viznih ograničenja. Potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Crnoj Gori nalazi se u Kotoru.
Generalni konzulat Republike Hrvatske u Crnoj Gori (Kotor) se nalazi na adresi Trg od oružja bb, 85330 Kotor, Crna Gora. Kontakt podaci: tel. 00 382 32 323 161, 00 382 32 323 127, 00 382 32 404 680, fax. 00 382 32 323 124, e-mail:
kotor@mvep.hr. Konzul savjetnik: Marijan Klasić.

NAPOMENE:
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Cijene fakultativne ponude i ulaznica mogu biti podložne promjeni. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa. Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju. Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata. Za ovo putovanje uplaćeno je jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti kod Euroherz Osiguranje, Zagreb. Putnik može raskinuti Ugovor o putovanju u bilo kojem trenutku prije početka putovanja uz plaćanje primjerene naknade za raskid Ugovora, a prema Uputama i općim uvjetima putovanja odgovornog organizatora. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti kupnje i provedbe turističkih aranžmana Ka travel d.o.o., izdanje svibanj 2018. O zdravstvenim preporukama putovanja u inozemstvo možete pronaći na stranicama: www.who.int i www.hzjz.hr. O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje možete se informirati na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 7 dana prije početka putovanja.
Završno pismo šaljemo 3 dana prije prije početka putovanja.

NAČINI PLAĆANJA
*Prilikom sklapanja ugovora potrebno je uplatiti 30% cijene putovanja, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije početka putovanja.
*Plaćanje se može izvršiti jednokratno gotovinom, uplatom na žiro račun ili jednokratno karticama Mastercard, Maestro, MB Card, Visa, Visa Premium, Diners Club.
*Mogućnosti obročnog plaćanja na rate:
Visa Premium karticom do 6 rata
Diners Club karticom do 12 rata
PBZ Maestro i Visa karticama do 9 rata
karticom Karlovačke banke do 12 rata
Maestro karticom Erste banke do 6 rata
kartice Maestro, Visa i Mastercard Zagrebačke banke do 12 rata

Objavljene informacije smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, bez jamstva potpune točnosti i cjelovitosti u svako vrijeme. Agencija, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

foto: pexels.com

Nazovite nas

Turistička agencija – s Vama od 2010.

+ 385 47 495 495

Lokacija ureda

Gundulićeva 3, Karlovac

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 9-17, Subota 9-13

Email

info@katravel.hr

KA TRAVEL d.o.o, turistička agencija, Bogoslava Šuleka 27, Karlovac / MB 2601010 / OIB 60912428480 / ID: HR-AB-47-020046686 / Reg. sud: Trgovački sud u Karlovcu
Registrirano pod brojem Tt-10/10-2 / MBS: 020046686 / Temeljni kapital 20.000 kn uplaćen u cijelosti / Uprava društva: Marijana Buneta, direktor / Voditelj poslova – Marijana Buneta
Računi: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka, IBAN: HR4824020061100568342 / Privredna Banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb, IBAN: HR6023400091110491621
Pojedinosti o nadležnom tijelu čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost putničke agencije: Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb