Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Advent Njemačka, 3 dana autobusom

Datum ispisa: 05.12.2021

Datum putovanja: 03.12.-05.12.; 10.12.-12.12.; 17.12.-19.12.

Polazak: Zagreb
Trajanje: 3 dana / 2 noćenja
Smještaj: hotel
Usluga: noćenje s doručkom

1. dan: ZAGREB – MÜNCHEN
Polazak autobusa u 5:30 s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u Munchen slijedi razgled bavarske metropole: Karlsplatz-Karlstor-Frauenkirche-Marienplatz-Nova i Stara Vijećnica-Petrova crkva-pivnica Hofbrauhausen-zgrada Opere-Maxmillianstrasse-Odeonplatz-Feldhernnhalle-Hofgarten. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo posjet božićnom sajmu i uživanju u tradicionalnim specijalitetima. Smještaj u hotel 3*. Noćenje.

2. dan: MÜNCHEN – izlet Nürnberg – MÜNCHEN
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom  u Nurnberg. Vožnja do Nürnberga uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku razgled grada: Stari grad-glavni gradski trg-lijepa fontana-gradska tržnica-katedrala sv. Lovrenza-Frauenkirche-gradska vijećnica-Kaiserburg. Ostatak dana slobodno vrijeme za kupovinu i  posjet adventskom sajmu, jednom od najljepših u Europi, s bogatom ponudom medenjaka i božićnih ukrasa. Povratak u München. Noćenje.

datum putovanja first / last minute cijena redovna cijena doplata za 1/1 sobu status
03.12. – 05.12. 1.090 kn 1.190 kn 400 kn first minute
10.12. – 12.12. 1.090 kn 1.190 kn 400 kn first minute
17.12. – 19.12. 1.090 kn 1.190 kn 400 kn first minute

 

Doplata za izlet u Nürnberg : 160 kn
Uz minimalno 25 prijavljenih putnika

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* na osnovi 2 noćenja s doručkom, pratitelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode, piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd., putno osiguranje.

Prilikom rezervacije preporučujemo uplatiti putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja. 

Popust:
*dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe
*odrasli 5 % popusta na pomoćnom ležaju.

Granične i vizne formalnosti: za državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

PROTOKOLI VEZANI UZ COVID-19
Svi putnici stariji od 12 godina koji dolaze iz Republike Hrvatske mogu ući u SR Njemačku bez obveze karantene i digitalne najave ulaska uz predočenje sljedećih potvrda napravljenih u ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi te ispisan na njemačkom, engleskom ili francuskom jeziku u papirnatoj ili digitalnoj formi:
– negativni PCR test ne stariji od 72 sata (računajući od trenutka uzimanja brisa) ili antigenski test za izravno dokazivanje virusa korona SARS-CoV-2 ne stariji od 48 sati (računajući od trenutka uzimanja brisa),
– potvrdu o potpunom cijepljenju (osobe koje su cijepljene s dvije doze cjepiva uz napomenu da je od drugog cijepljenja prošlo više od 14 dana
– potvrdu o cijepljenju s jednom dozom cjepiva (cjepivo koje se prima u samo jednoj dozi) uz napomenu da je od cijepljenja prošlo više od 14 dana
– potvrdu o izlječenju – osobe koje su preboljele bolest COVID-19 s kojom se dokazuje da je od prestanka bolesti prošlo minimalno 28 dana, a ne više od 6 mjeseci,

Epidemiološke mjere u SR Njemačkoj
U SR Njemačkoj postoji obveza nošenja FFP-2 zaštitnih maski u sredstvima javnog prijevoza i trgovinama, a u nekim gradovima i na frekventnim ulicama. Policija kontrolira poštivanje propisanih mjera i prekršitelje novčano kažnjava. Epidemiološke mjere se prilagođavaju epidemiološkoj situaciji i incidenciji slučajeva zaraze COVID-19 na određenom području.

Povratak u Republiku Hrvatsku
Prilikom povratka u Republiku Hrvatsku, putnik mora predočiti jedno od navedenog:

  • EU digitalnu COVID potvrdu.
  • negativan nalaz PCR testa  ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2
  • ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje – BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Njemačku na službenim stranicama MVEP-a.

NAPOMENE:
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Cijene fakultativne ponude i ulaznica mogu biti podložne promjeni. Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata. O zdravstvenim preporukama putovanja u inozemstvo možete pronaći na stranicama: www.who.int i www.hzjz.hr. O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje možete se informirati na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 7 dana prije početka putovanja.
Završno pismo šaljemo 3 dana prije prije početka putovanja.

NAČINI PLAĆANJA
*Prilikom sklapanja ugovora potrebno je uplatiti 30% cijene putovanja, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije početka putovanja.
*Plaćanje se može izvršiti jednokratno gotovinom, uplatom na žiro račun ili jednokratno karticama Mastercard, Maestro, MB Card, Visa, Visa Premuim, Diners Club.
*Mogućnosti obročnog plaćanja na rate:
Visa Premium karticom do 6 rata
Diners Club karticom do 12 rata
PBZ Maestro i Visa karticama do 9 rata
karticom Karlovačke banke do 12 rata
Maestro karticom Erste banke do 6 rata
kartice Maestro, Visa i Mastercard Zagrebačke banke do 12 rata

Objavljene informacije smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, bez jamstva potpune točnosti i cjelovitosti u svako vrijeme. Agencija, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

 

Odgovorni organizator: Integral Zagreb d.o.o., Paromlinska cesta 2a, ID: HR-AB-01-1-18661.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Putnik može raskinuti Ugovor o putovanju u bilo kojem trenutku prije početka putovanja uz plaćanje primjerene naknade za raskid Ugovora, a prema Uputama i općim uvjetima putovanja odgovornog organizatora.

Svojim potpisom na Ugovor o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima. Molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Foto: pexels.com

Nazovite nas

Turistička agencija – s Vama od 2010.

+ 385 47 495 495

Lokacija ureda

Gundulićeva 3, Karlovac

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 9 - 16, Subota 9 - 12

Email

info@katravel.hr

KA TRAVEL d.o.o, turistička agencija, Bogoslava Šuleka 27, Karlovac / MB 2601010 / OIB 60912428480 / ID: HR-AB-47-020046686 / Reg. sud: Trgovački sud u Karlovcu
Registrirano pod brojem Tt-10/10-2 / MBS: 020046686 / Temeljni kapital 20.000 kn uplaćen u cijelosti / Uprava društva: Marijana Buneta, direktor / Voditelj poslova – Marijana Buneta
Računi: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51 000 Rijeka, IBAN: HR4824020061100568342 / Privredna Banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10 000 Zagreb, IBAN: HR6023400091110491621 / Zagrebačka banka d.d., Trg B. J. Jelačića 10, 10 000 Zagreb IBAN: HR 9323600001102857365
Pojedinosti o nadležnom tijelu čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost putničke agencije: Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb