katravel
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 8-19, Subota 9-13 / Adresa poslovnice: Gundulićeva 3, Karlovac / Tel: + 385 47 495 495 / Fax: + 385 47 495 497 / Email: info@katravel.hr
Garantirani polasci

DAG - Destinacijska akcijska grupa

Destinacijska menadžment agencija je turistički subjekt specijaliziran za svoje područje, koji odlično poznaje lokalne turističke resurse, posjeduje stručno osoblje, osmišljava i realizira turističke programe u svojoj turističkoj destinaciji, ima pripremljenu mrežu ili posebne odnose s pružateljima usluga kako bi potencijalni gost dobio najbolju uslugu za vrijednost, tj. cijenu koju je platio.

Glavni cilj DAG-a je unapređenje statusa malih destinacijskih agencija, ukazivanje na važnost DMC-a te upoznavanje s njihovim načinom rada i ulogom, suradnja s institucijama, posebice lokalnim (TZ-e, razvojne agencije), sudjelovanje na raznim natječajima. Povezivanje s velikim touroperatorima s ciljem promidžbe i prodaje svoje turističke destinacije. Pozicioniranje destinacijske agencije koja daje dodanu vrijednost turističkom programu.

Uloga DAG-a je umrežavanje malih destinacijskih agencija na kontinentalnom turističkom tržištu (od Slavonije do Like) i njihovo predstavljanje kako bi turistička ponuda kontinenta postala jedinstvenija, dostupnija, a svi partneri - pružatelji usluga dobili sigurnost u cijeni, načinu promocije i prodaje destinacijskih turističkih programa i njihovih usluga.

Vizija: Lokalno posjedovano, regionalno udruženo i ekonomski uspješno udruženje dionika u turistički nerazvijenim područjima RH - kontinet koje daje dodanu vrijednost, stvara radna mjesta, promovira turizam i poboljšava kvalitetu života u destinaciji - DAG.

 

Članice DAG-a:

 Iz naše raznolike ponude možemo izdvojiti uzbudljiva putovanja, što u Hrvatskoj, što po cijeloj Europi. Europska putovanja sve su popularnija. Provjerite naše top destinacije za Europska putovanja: Rim, Paris, Amsterdam, Prag, London, ali nemojte zaboraviti posjetiti Hrvatsko Zagorje kao jednu od najljepših regija u Hrvatskoj. Provjerite naš bogat izbor ponude za Hrvatsko zagorje: Dvorci, Seoski turizam, Kulturne manifestacije, Vjerski turizam, Toplice-Wellnes, ...

www.antoma.hr

 DMC agencija koja se već pet godina uspješno bavi receptivnim oblikom turizma na području Slavonije i Srijema. Osnovni turistički program agencije s kojim je započet rad je „Putevima vukovarskih branitelja" iz kojeg je nastalo i „Danubiuminfo", prvo turističko glasilo na području Vukovarsko-srijemske županije, prva brošura pod nazivom „Dobrodošli u Slavoniju i Srijem", ali i brojni specijalizirani turistički programi koji se pripremaju i izvode u našoj regiji (team building, kulturne i gastro rute, biciklističke ture, ...).

www.danubiumtours.hr/

 

Varaždin i okolica nude mnoge čari. Barokna jezgra ovog nekad kraljevskog i općenito poviješću bogatoga grada, svakom će izmamiti uzdah, kao i starogradska tvrđava kao najpoznatiji spomenik ili raskošne palače kao dokaz bogatog plemenitaškog života u srednjem vijeku. Puni dojmova ljepota oko sebe, svoju kreativnost možete iskazati kroz razne radionice. Upravo smo zato, u putničkoj agenciji Horizont d.o.o. Varaždin, osmislili cijelu paletu zanimljivih izleta, paket aranžamana i tura kako bismo Vam približili vrijednosti našeg grada, a i šire .

www.horizont-travel.hr

 

Turistička agencija Sinergija osnovana je u studenome 2008. u Ivancu s osnovnim ciljem razvoja receptivnog turizma. U tu svrhu u Lepoglavi je 18.2.2011. godine otvorena i još jedna poslovnica agencije koja se bavi isključivo turizmom destinacije te se uz kvalitetnu suradnju partnera - turističkih subjekata u destinaciji razvija u smjeru destinacijske menadžment kompanije. Članice smo i Agroturističkog klastera Lepoglava", a osmišljavamo i realiziramo programe sukladno strategiji razvoja turizma područja Turističke zajednice Sjeverno Zagorje.

www.sinergija-komunikacije.hr